Skip to main content

Refix Fysiotherapie

Wij zijn partner van verschillende bedrijven voor de beste werkplek !

Werkplekonderzoek

Speciaal voor mensen die werkplek gerelateerde klachten hebben, biedt Refix Fysiotherapie de mogelijkheid aan tot het onderzoeken van de werkplek.

Uw werkplek kan een bureau zijn, maar denkt u ook eens aan een vrachtwagenchauffeur, fabriekmedewerker enz.

Wat is een werkplek onderzoek?

Als u een groot gedeelte van uw (werk)tijd achter een computer doorbrengt of bijvoorbeeld in de fabriekshal, kunt u daar klachten van krijgen. Om deze klachten effectief te kunnen behandelen kan een werkplekonderzoek een belangrijk onderdeel zijn van uw herstel. Daarnaast kan een werkplekonderzoek preventief uitgevoerd worden. Door een goede houding voorkomt u klachten en problemen.

Refix Fysiotherapie voert werkplekonderzoeken uit bij bedrijven en particulieren. Niet elk bedrijf heeft een eigen arbodienst, omdat dit vaak te duur is. Refix Fysiotherapie  biedt u de mogelijkheid om een werkplekonderzoek uit te voeren bij een medewerker, afdeling of het hele bedrijf. Hierbij kunnen wij ook samenwerken met de bedrijfsarts. We komen langs op de werkplek om een analyse te maken. Het maakt niet uit of dit thuis is of op het werk.

Zo’n werkplekonderzoek begint met het inschatten van de bestaande situatie. Daarna doen we aanpassingen aan uw stoel, bureau, scherm of werkopstelling. Vervolgens kijken we samen met u naar de aangepaste werkplek. Zo kunnen we de nieuwe situatie vergelijken met de beginsituatie. De aanpassingen vermelden we in een rapportage. Daarbij krijgt u tips & trucs, oefeningen en informatie over uw nieuwe werkplek. Zo kunt u de juiste instellingen na lezen.

Meer informatie over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aanvragen?

Een afspraak maken

Onze openingstijden zijn ruim, waardoor er altijd een geschikt moment te plannen is. Stuur ons een WhatsApp bericht, neem telefonisch contact op óf vul het online afsprakenformulier op onze website in, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN