Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Winsum

Welkom bij onze eminente fysiotherapiepraktijk in Winsum! Wij koesteren een diepgewortelde toewijding om voortreffelijke fysiotherapeutische zorg te verlenen. Ons samengesteld team van doorgewinterde fysiotherapeuten staat paraat om u te begeleiden bij het reduceren van ongemak, het optimaliseren van bewegingsvrijheid en het stimuleren van uw algeheel welzijn.

De intrigerende dynamiek van Refix fysiotherapie in Winsum

De choreografie begint met het inplannen van een consult. Ons welwillend team staat permanent ter beschikking om eventuele vragen te verhelderen en een raamwerk voor afspraken met u te construeren. De sessie omvat een tijdsbestek van ongeveer dertig minuten per episode. In het initiële consult komt er een inaugurele conversatie aan te pas.

De praktiserende fysiotherapeuten van Winsum leggen stellig de nadruk op een individualistische aanpak. Hetgeen ons ertoe drijft nauwgezet te luisteren naar uw klachten, met als einddoel een zo uitmuntend behandelplan te destilleren. Gedurende het proces houden onze bedreven deskundigen systematisch de vinger aan de pols wat betreft uw welzijn en de amplitudo van uw klachten. Wanneer er overtuigend herstel gesignaleerd wordt en uw geformuleerde doelen gerealiseerd zijn, zal de fysiotherapeut de consultatieve fase beëindigen.De motivatie achter onze fysiotherapeuten in Winsum

Onze vestiging ademt een zekere persoonlijke benadering uit en legt de fundamenten voor een vertrouwenwekkend klimaat. De deskundige fysiotherapeuten in onze vestiging in Winsum vertrouwen op hun affiniteit met de onderscheidende behoeften die individuen koesteren. Wij voorzien in zorg op maat voor een spectrum van klachten, waaronder sportgerelateerde blessures, bekkenbodemcomplicaties en psycho-somatische therapie. De keuze voor fysiotherapie in Winsum doemt op als het platform om uw gezondheid een boost te geven en met een onwankelbaar vertrouwen een actief leven te belijden.

Het spectrum aan therapeutische protocollen in Winsum

In samenwerking met een van onze geoefende therapeuten, zal de specifieke benadering die naadloos aansluit op uw omstandigheden geïdentificeerd worden. De scala aan therapieën die in onze locatie in Winsum aangeboden worden, omvat onder meer:

  • Bewegingstherapie
  • Mobilisaties
  • Droge Naald Techniek
  • Elektro Perkutane Therapeutische Evaluatie (EPTE)
  • Schokgolftherapie
  • Tips & richtlijnen voor preventie

Een vertrouwd adres voor al uw fysiotherapie

Kiest u voor fysiotherapie in Winsum van Refix, dan weet u zeker dat u altijd in vertrouwde handen bent. Bij onze praktijk zijn uitsluitend fysiotherapeuten aangesloten die de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen in ons land succesvol hebben afgerond. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan scholing en innovatie, zodat we u altijd de beste zorg kunnen blijven bieden.

Fysio consult Winsum

Verlangt u naar een Consult? Kies voor Fysiotherapie van Refix in Winsum. Wij zijn uw kompaan op het gebied van beweging en herstel. Samen zetten we koers naar een dynamischer en gezonder bestaan!

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapie voor u kan doen? Ook in Winsum helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor een intake. Dat kan zonder tussenkomst van uw huisarts; tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig als u gebruik wil maken van een fysiotherapeut. We zien u graag in onze praktijk!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN