Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Winsum

Als u dagelijks kampt met pijn of stijfheid in uw lichaam, is dat een blok aan uw been. Iedereen wil normaal en vrij kunnen bewegen, zonder belemmeringen of pijn! Fysiotherapie kan uw pijn verlichten en u weer de bewegingsvrijheid geven waar u zo naar verlangt. Refix Fysiotherapie staat bekend om zijn effectieve behandelmethoden en zijn menselijke aanpak. Ook als u fysiotherapie in Winsum zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek de voordelen van onze fysiotherapie en maak direct een afspraak!

Wat doet een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut is erin gespecialiseerd om klachten aan het bewegingsapparaat te verhelpen. Bij pijn in spieren of gewrichten onderzoeken wij wat de oorzaak hiervan kan zijn, en stellen we samen met u een behandelplan op om uw klachten stap voor stap te verhelpen. De fysiotherapie in Winsum zal zich erop richten om u weer volledig op de been te helpen, en te zorgen dat u zich weer optimaal kunt bewegen.

Een unieke aanpak voor iedere cliënt

Ieder lichaam is anders, en iedere klacht vereist dus ook weer een andere aanpak. Dat weten we als geen ander bij Refix Fysiotherapie! Als u bij ons langskomt voor fysiotherapie in Winsum, dan maken we dus graag samen met u een uniek en persoonlijk behandelplan voor uw situatie. Dat kan bestaan uit bewegingsoefeningen en de toepassingen van bepaalde massagetechnieken, maar in de moderne fysiotherapie is er veel meer mogelijk. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwave therapie

Het succes van uw behandeling valt of staat bij uw eigen inzet. Neemt u dus ook echt de tijd om de instructies van uw fysiotherapeut op te volgen. Door goede communicatie met uw behandelaar haalt u het meeste uit uw fysiotherapie.

Wat u kunt verwachten bij fysiotherapie in Winsum

Afhankelijk van uw situatie gaat u naar een fysiotherapeut in een eigen praktijk of in een zorginstelling (ziekenhuis, revalidatiecentrum, verzorgingshuis of verpleeghuis). In sommige gevallen komt de fysiotherapeut bij u thuis in Winsum. Een behandeling duurt een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut van Refix Fysiotherapie samen met u een behandelplan opstellen.

Een vertrouwd adres voor al uw fysiotherapie

Kiest u voor fysiotherapie in Winsum van Refix, dan weet u zeker dat u altijd in vertrouwde handen bent. Bij onze praktijk zijn uitsluitend fysiotherapeuten aangesloten die de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen in ons land succesvol hebben afgerond. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan scholing en innovatie, zodat we u altijd de beste zorg kunnen blijven bieden.

Sportfysiotherapie

Leidt u een sportief leven, maar wordt u belemmerd door blessures of andere pijnklachten waardoor u uw favoriete sport op dit moment niet (goed) kunt beoefenen? Dan kan sportfysiotherapie u helpen. Bij sportfysiotherapie zorgen we ervoor dat u op een verantwoorde manier weer terug kunt keren op het veld of op de baan.

Door te analyseren hoe de blessure is ontstaan, kunnen we de klacht behandelen en daarnaast voorkomen dat hij opnieuw de kop opsteekt. In de meeste gevallen zorgt sportfysiotherapie er op termijn voor dat sportmannen en -vrouwen hun sport weer kunnen beoefenen op het oude niveau. Ook van deze specialisatie kunt u gebruik maken bij fysiotherapie in Winsum!

Psychosomatische fysiotherapie

Mentale klachten zijn niet te onderschatten als we het hebben over fysiek welbevinden. Stress en spanning kunnen op termijn ook lichamelijke klachten met zich meebrengen, die vaak onverklaard blijven. Psychosomatische fysiotherapie zoomt in op uw psychische gezondheid uw belastbaarheid, en het effect dat dit heeft op uw lichaam. Met behulp van ontspannings- en ademhalingsoefeningen leert u beter met spanning om te gaan, wat lichamelijke klachten helpt te verminderen. Met psychosomatische fysiotherapie in Winsum herstelt u de balans tussen spanning en ontspanning!

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapie voor u kan doen? Ook in Winsum helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor een intake. Dat kan zonder tussenkomst van uw huisarts; tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig als u gebruik wil maken van een fysiotherapeut. We zien u graag in onze praktijk!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN