Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Zuidwolde

Klachten bij het bewegen? Functioneert uw lichaam niet zoals u zou willen? Ontdek dan de voordelen van fysiotherapie. Ook in Zuidwolde kunnen we u behandelen en begeleiden met de beste zorg en een aanpak op maat. Bij Refix krijgt u te maken met echte professionals op het gebied van het menselijk lichaam, die er samen met u voor zorgen dat u weer vrij kunt bewegen. Omdat we meerdere praktijken in Groningen hebben, is fysiotherapie in Zuidwolde altijd dichtbij. Welke vorm van fysiotherapie u ook nodig heeft, wij helpen u graag.

Wat kan een fysiotherapeut voor u doen?

Een fysiotherapeut begeleidt patiënten bij het herstellen van blessures of andere klachten in het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan pijn, stijfheid of krachtvermindering. De klachten kunnen voortkomen uit een verkeerde houding, een blessure of ziekte. De behandeling bij een fysiotherapeut zal er altijd op gericht zijn om huidige klachten weg te nemen of te verminderen, maar ook om klachten in de toekomst te voorkomen. Fysiotherapie in Zuidwolde richt zich dus niet alleen op de huidige situatie, ook op de dag van morgen!

Een unieke aanpak voor iedere cliënt

Ieder lichaam is anders, en iedere klacht vereist dus ook weer een andere aanpak. Dat weten we als geen ander bij Refix Fysiotherapie! Als u bij ons langskomt voor fysiotherapie in Zuidwolde, dan maken we dus graag samen met u een uniek en persoonlijk behandelplan voor uw situatie. Dat kan bestaan uit bewegingsoefeningen en de toepassingen van bepaalde massagetechnieken, maar in de moderne fysiotherapie is er veel meer mogelijk. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwave therapie

Het succes van uw behandeling valt of staat bij uw eigen inzet. Neemt u dus ook echt de tijd om de instructies van uw fysiotherapeut op te volgen. Door goede communicatie met uw behandelaar haalt u het meeste uit uw fysiotherapie.

Wat u kunt verwachten bij fysiotherapie in Zuidwolde

Afhankelijk van uw situatie gaat u naar een fysiotherapeut in een eigen praktijk of in een zorginstelling (ziekenhuis, revalidatiecentrum, verzorgingshuis of verpleeghuis). In sommige gevallen komt de fysiotherapeut bij u thuis in Zuidwolde. Een behandeling duurt een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut van Refix Fysiotherapie samen met u een behandelplan opstellen.

Een vertrouwd adres voor al uw fysiotherapie

Kiest u voor fysiotherapie in Zuidwolde van Refix, dan weet u zeker dat u altijd in vertrouwde handen bent. Bij onze praktijk zijn uitsluitend fysiotherapeuten aangesloten die de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen in ons land succesvol hebben afgerond. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan scholing en innovatie, zodat we u altijd de beste zorg kunnen blijven bieden.

Sportfysiotherapie

Ook fanatieke sporters kunnen bij ons terecht voor fysiotherapie in Zuidwolde. Met gespecialiseerde sportfysiotherapie behandelen we klachten en blessures die voortkomen uit teamsport of individuele sport. Een gespecialiseerde sportfysiotherapeut gaat graag met u aan de slag om u weer pijnvrij te laten bewegen. Alles om ervoor te zorgen dat u weer snel op het veld of op de baan staat! Sportfysiotherapie houdt rekening met uw individuele wensen en de sterktes en beperkingen van uw lichaam. Zo is sportfysiotherapie voor iedereen weer anders!

Psychosomatische fysiotherapie

Lichamelijke klachten komen niet altijd voort uit blessures of verkeerd bewegen. Soms zijn stress en spanningen de boosdoener en zorgen deze ervoor dat de balans tussen spanning en ontspanning zoek is. En ook dat kan fysieke klachten geven! Met psychosomatische fysiotherapie in Zuidwolde streven we ernaar om deze balans te herstellen en uw belastbaarheid beter in beeld te krijgen. Met behulp van ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen brengt psychosomatische fysiotherapie uw lichaam weer tot rust. Psychosomatische therapie helpt u grip te krijgen op stress, waardoor u de regie terug krijgt over uw lichaam.

Kom met ons in contact

Wilt u ook weer vrij bewegen, zonder pijn of andere belemmeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor fysiotherapie in Zuidwolde heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts; u kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Refix Fysiotherapie. Neem telefonisch contact met ons op of vul online het contactformulier in, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN