Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

Maak makkelijk een afspraak met een van onze therapeuten. Binnen 24 uur een afspraak.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij een van de praktijken van Refix Fysiotherapie? Dat kan snel en zonder verwijsbrief van uw dokter of arts. De fysiotherapeuten staan voor u klaar en kunnen snel een afspraak of consult met u inplannen. Via het contactformulier kunt u aangeven bij welke locatie u een afspraak wilt plannen. Liever telefonisch een afspraak maken? Bekijk dan de mogelijkheden per locatie via onze locatiepagina.

Na het maken van een afspraak zal de fysiotherapeut van de gekozen locatie samen met u gaan bekijken wat uw klachten zijn met welk doel u samen aan de slag zult gaan. Na deze afspraken zal een uitgebreid lichamelijk onderzoek volgen om te kijken aar uw klachten vandaan komen en welke behandelmethode(n) het beste aansluiten bij uw herstel. Uiteraard worden de behandelmogelijkheden met u besproken zodat u samen met de fysiotherapeut de meest prettige en efficiënte weg kunt kiezen.

Heeft u een vraag, suggestie of opmerkingen? Dan nodigen we u ook graag uit om gebruik te maken van het contactformulier of de telefoonnummers per vestiging.

Afspraak maken

Locatie
Persoonsgegevens
Uw bericht

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN