Skip to main content

REFIX fysiotherapie

Fysio-Fitness is geschikt voor mensen die na een fysiotherapeutische behandeling hun belastbaarheid willen verbeteren.

Fysio-fitness bij Refix Fysiotherapie

Fysio-Fitness is een fitnesstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut in een groep van maximaal vier mensen. Iedereen krijgt na een uitgebreide intake een persoonlijk trainingsprogramma die aangepast is op u en uw wensen. U traint in een kleine groep, waardoor er veel aandacht is voor individuele begeleiding.

Hoe ziet een training eruit?

Een trainer begeleidt de groep, controleert uw houding tijdens de trainingen en zorgt voor een geleidelijke opbouw van uw trainingsprogramma. Op deze manier voorkomt u dat klachten terugkomen of dat u ze krijgt. Dit geldt zowel op korte als op lange termijn.

Voor wie is Fysio-Fitness?

Fysio-Fitness is geschikt voor mensen die na een fysiotherapeutische behandeling hun belastbaarheid willen verbeteren omdat ze nog niet fit of sterk genoeg zijn. Na een behandeling bent u vaak nog niet op uw gewenste fitheids-niveau. Fysio-Fitness biedt u een goede manier om uw conditie verder op te bouwen. Op deze manier is de kans kleiner dat klachten in de toekomst weer terugkomen. Daarnaast is Fysio-Fitness ook geschikt voor mensen die nooit gesport hebben of vinden dat een sportschool niet bij hun past.

Tijden en tarieven Fysio-Fitness

Er zijn groepen overdag en ’s avonds. Informeer voor de tijden en tarieven bij de praktijk.

Locatie en faciliteiten

De trainingen vinden plaats in onze trainingszaal. De oefenzaal beschikt over verschillende cardio- en fitnessapparatuur. Tijdens het sporten dient u sportkleding en schone schoenen te dragen. Verder vragen wij u een eigen handdoek mee te nemen.

Goed om te weten

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

De training wordt niet vergoed door de ziektekosten verzekering

Een afspraak maken

Onze openingstijden zijn ruim, waardoor er altijd een geschikt moment te plannen is. Stuur ons een WhatsApp bericht, neem telefonisch contact op óf vul het online afsprakenformulier op onze website in, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN