Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

Refix Fysiotherapie is gevestigd binnen Huisartspraktijk Regtop in Zuidwolde.

Fysiotherapie Zuidwolde

ent u opzoek naar professionele fysiotherapie in Zuidwolde? Dan bent u bij Refix fysiotherapie Zuidwolde aan het juiste adres. Onze toegewijde en ervaren therapeuten staan voor u klaar om u te helpen bij het herstellen van blessures, het verminderen van pijn en het verbeteren van uw mobiliteit. Onze therapeuten zijn niet alleen gericht op het verhelpen van uw klachten, maar ook in de preventie ervan. Daarom zal er niet alleen gewerkt worden aan uw herstel, maar ook aan het voorkomen van toekomstige blessures en klachten.

Persoonlijke fysio Zuidwolde

Wij begrijpen bij Zuidwolde fysiotherapie als geen ander dat elk persoon uniek is. Verschillende klachten vereisen verschillende behandelingen en benaderingen. Om deze reden bieden wij een breed scala aan behandelmethoden, die aangepast worden aan uw specifieke behoeften.

De behandelmethoden die onze fysio in Zuidwolde aanbieden zijn:

  • Bewegingstherapie
  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwave therapie
  • Tips & adviezen ter preventie

Gespecialiseerde therapie in Zuidwolde

Naast eerdergenoemde behandelmethoden beschikt onze praktijk in Zuidwolde over een aantal gespecialiseerde therapeuten:

Psychosomatische fysiotherapie Zuidwolde  

Bij psychosomatische fysiotherapie staat de relatie tussen lichaam en geest centraal.

Ervaart u fysieke klachten die wellicht worden veroorzaakt door spanningen of stress? Dan bent u bij fysiotherapie Zuidwolde aan het juiste adres. Onze deskundigen helpen u de balans terug te vinden, om zo de invloed van mentale gesteldheid op de fysieke gesteldheid te leren begrijpen.

Sportfysiotherapie Zuidwolde

Bent u een actieve sporter en wordt u momenteel belemmert door een blessure of andere pijnklachten? Dan kunt u bij ons terecht voor professionele sportfysiotherapie in Zuidwolde. Door middel van een uitgebreide analyse en een juiste combinatie van behandelingen zorgt onze sportfysiotherapeut ervoor dat u uw sport weer pijnvrij kunt beoefenen.

Bekkenbodemfysiotherapie Zuidwolde

Heeft u klachten van de spieren rondom uw Bekken? Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in bekkenbodemproblemen en kunnen u door middel van het uitvoeren van verschillende oefeningen helpen de spieren van de bekkenbodem te trainen, waardoor u meer controle krijgt over deze spieren.

Waarom kiezen voor Refix fysiotherapie in Zuidwolde?

Onze praktijk bestaat uit een ervaren team van fysiotherapeuten, die elk beschikken over een uitgebreide kennis van het menselijk lichaam, blessures en therapieën. Wij beschikken over verschillende therapeuten met verschillende specialisaties, die elk veel waarde aan voortdurende scholing en innovatie. Op deze manier bieden onze fysio’s in Zuidwolde altijd de beste zorg aan.

Een vertrouwd adres voor al uw fysiotherapie

Kiest u voor fysiotherapie in Zuidwolde van Refix, dan weet u zeker dat u altijd in vertrouwde handen bent. Bij onze praktijk zijn uitsluitend fysiotherapeuten aangesloten die de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen in ons land succesvol hebben afgerond. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan scholing en innovatie, zodat we u altijd de beste zorg kunnen blijven bieden.

Wil u een afspraak maken bij een van onze therapeuten in Zuidwolde?
Neem dan gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak met u in te plannen.

Kom met ons in contact

Wilt u ook weer vrij bewegen, zonder pijn of andere belemmeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor fysiotherapie in Zuidwolde heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts; u kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Refix Fysiotherapie. Neem telefonisch contact met ons op of vul online het contactformulier in, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN