Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

Refix Fysiotherapie is gevestigd binnen Huisartspraktijk Regtop in Zuidwolde.

Fysiotherapie Zuidwolde

Klachten bij het bewegen? Functioneert uw lichaam niet zoals u zou willen? Ontdek dan de voordelen van fysiotherapie. Ook in Zuidwolde kunnen we u behandelen en begeleiden met de beste zorg en een aanpak op maat. Bij Refix krijgt u te maken met echte professionals op het gebied van het menselijk lichaam, die er samen met u voor zorgen dat u weer vrij kunt bewegen. Omdat we meerdere praktijken in Groningen hebben, is fysiotherapie in Zuidwolde altijd dichtbij. Welke vorm van fysiotherapie u ook nodig heeft, wij helpen u graag.

Wat kan een fysiotherapeut voor u doen?

Een fysiotherapeut begeleidt patiënten bij het herstellen van blessures of andere klachten in het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan pijn, stijfheid of krachtvermindering. De klachten kunnen voortkomen uit een verkeerde houding, een blessure of ziekte. De behandeling bij een fysiotherapeut zal er altijd op gericht zijn om huidige klachten weg te nemen of te verminderen, maar ook om klachten in de toekomst te voorkomen. Fysiotherapie in Zuidwolde richt zich dus niet alleen op de huidige situatie, ook op de dag van morgen!

Een unieke aanpak voor iedere cliënt

Ieder lichaam is anders, en iedere klacht vereist dus ook weer een andere aanpak. Dat weten we als geen ander bij Refix Fysiotherapie! Als u bij ons langskomt voor fysiotherapie in Zuidwolde, dan maken we dus graag samen met u een uniek en persoonlijk behandelplan voor uw situatie. Dat kan bestaan uit bewegingsoefeningen en de toepassingen van bepaalde massagetechnieken, maar in de moderne fysiotherapie is er veel meer mogelijk. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwave therapie

Het succes van uw behandeling valt of staat bij uw eigen inzet. Neemt u dus ook echt de tijd om de instructies van uw fysiotherapeut op te volgen. Door goede communicatie met uw behandelaar haalt u het meeste uit uw fysiotherapie.

Wat u kunt verwachten bij fysiotherapie in Zuidwolde

Afhankelijk van uw situatie gaat u naar een fysiotherapeut in een eigen praktijk of in een zorginstelling (ziekenhuis, revalidatiecentrum, verzorgingshuis of verpleeghuis). In sommige gevallen komt de fysiotherapeut bij u thuis in Zuidwolde. Een behandeling duurt een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut van Refix Fysiotherapie samen met u een behandelplan opstellen.

Een vertrouwd adres voor al uw fysiotherapie

Kiest u voor fysiotherapie in Zuidwolde van Refix, dan weet u zeker dat u altijd in vertrouwde handen bent. Bij onze praktijk zijn uitsluitend fysiotherapeuten aangesloten die de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen in ons land succesvol hebben afgerond. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan scholing en innovatie, zodat we u altijd de beste zorg kunnen blijven bieden.

Kom met ons in contact

Wilt u ook weer vrij bewegen, zonder pijn of andere belemmeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor fysiotherapie in Zuidwolde heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts; u kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Refix Fysiotherapie. Neem telefonisch contact met ons op of vul online het contactformulier in, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN