Skip to main content
Refix Fysiotherapie

Fysiotherapie voor Appingedam, Delfzijl en omgeving. Geen wachttijden. Bij ons bent u in vertrouwde handen.

Fysiotherapie Delfzijl

Klachten bij het bewegen? Functioneert uw lichaam niet zoals u zou willen? Ontdek dan de voordelen van fysiotherapie. Ook in Delfzijl kunnen we u behandelen en begeleiden met de beste zorg en een aanpak op maat. Bij Refix krijgt u te maken met echte professionals op het gebied van het menselijk lichaam, die er samen met u voor zorgen dat u weer vrij kunt bewegen. Omdat we meerdere praktijken in Groningen hebben, is fysiotherapie in Delfzijl altijd dichtbij. Welke vorm van fysiotherapie u ook nodig heeft, wij helpen u graag.

Wat doet een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut is erin gespecialiseerd om klachten aan het bewegingsapparaat te verhelpen. Bij pijn in spieren of gewrichten onderzoeken wij wat de oorzaak hiervan kan zijn, en stellen we samen met u een behandelplan op om uw klachten stap voor stap te verhelpen. De fysiotherapie in Delfzijl zal zich erop richten om u weer volledig op de been te helpen, en te zorgen dat u zich weer optimaal kunt bewegen.

Hoe we u kunnen helpen

Refix Fysiotherapie is de bewegingsspecialist voor Appingedam, Delfzijl en omgeving. Uw fysiotherapeut zal samen met u inschatten welke aanpak bij u het meest effectief zal zijn. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van behandeltechnieken, voor het beste resultaat. U kunt bij behandelmethoden denken aan:

  • Bewegingstherapie
  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwave therapie
  • Tips & adviezen ter preventie

Het is belangrijk dat u zelf meewerkt aan het verminderen van de klachten. Door oefeningen te doen, en door goed aan te geven wat u voelt en uitleg te vragen wanneer iets niet duidelijk is kunnen wij u het beste van dienst zijn. Goede communicatie tussen u en uw fysiotherapeut draagt bij aan uw herstel.

Wat u kunt verwachten bij fysiotherapie in Delfzijl, Appingedam en omgeving

Afhankelijk van uw situatie gaat u naar een fysiotherapeut in een eigen praktijk of in een zorginstelling (ziekenhuis, revalidatiecentrum, verzorgingshuis of verpleeghuis). In sommige gevallen komt de fysiotherapeut bij u thuis in Delfzijl, Appingedam en omgeving. Een behandeling duurt een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut van Refix Fysiotherapie samen met u een behandelplan opstellen.

Een vertrouwd adres voor al uw fysiotherapie

Kiest u voor fysiotherapie in Delfzijl van Refix, dan weet u zeker dat u altijd in vertrouwde handen bent. Bij onze praktijk zijn uitsluitend fysiotherapeuten aangesloten die de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen in ons land succesvol hebben afgerond. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan scholing en innovatie, zodat we u altijd de beste zorg kunnen blijven bieden.

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapie voor u kan doen? Ook in Delfzijl helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor een intake. Dat kan zonder tussenkomst van uw huisarts; tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig als u gebruik wil maken van een fysiotherapeut. We zien u graag in onze praktijk!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN