Skip to main content
Refix Fysiotherapie

Fysiotherapie voor Appingedam, Delfzijl en omgeving. Geen wachttijden. Bij ons bent u in vertrouwde handen.

Fysiotherapie Delfzijl

Effectieve behandelingen met persoonlijke zorg en aandacht voor iedereen, daarvoor kunt u terecht bij Refix fysiotherapie in Delfzijl. De fysiotherapeuten in onze praktijk staan voor u klaar om u te helpen bij het verminderen van pijn en het herstellen van blessures. Wij werken niet alleen aan uw herstel, maar ook aan het voorkomen van toekomstige klachten en een verbetering van het algehele welzijn.

Fysiotherapiepraktijk in Delfzijl

Onze fysiotherapiepraktijk in Delfzijl is gevestigd aan de Sikkel 10. Doordat de praktijk aan de westelijke rand van Delfzijl ligt, is deze ook goed te bereiken vanuit Appingedam of andere omliggende plaatsen. Onze fysiotherapiepraktijk in Delfzijl is in het weekend gesloten. Doordeweeks zijn we op onderstaande tijdstippen geopend:

 • Maandag 08:00–21:30
 • Dinsdag 08:00–18:30
 • Woensdag 08:00–17:00
 • Donderdag 08:00–21:30
 • Vrijdag 08:00–17:00

Fysiotherapie in Delfzijl, hoe we u kunnen helpen

Wanneer u voor het eerst bij ons langskomt voor fysiotherapie in Delfzijl beginnen we altijd met een intake. Deze afspraak heeft u met een therapeut die uw klachten zal onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Omdat elke situatie uniek is zult u ook een op maat gemaakt behandelplan krijgen waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie, leeftijd en medische voorgeschiedenis. Het behandelplan kan een of meerdere behandelmethoden omvatten afhankelijk van wat het beste bij uw specifieke situatie past.

De behandelmethoden bij Refix fysiotherapie in Delfzijl?

De behandelmethoden die we bij Refix fysiotherapie in Delfzijl uitvoeren zijn onder andere:

 • Dry needling: Bij Dry Needling worden spieren losgemaakt door met een acupunctuurnaald in spieren te prikken. Dit zorgt voor een vermindering van spanning en pijn in de spieren.
 • EPTE: Bij EPTE wordt een klein apparaat gebruikt dat kleine elektrische stroompjes afgeeft met als doel om de genezing van weefsel te bevorderen.
 • Fysio fitness: Fysio fitness is een combinatie van fitness en fysiotherapie. Een trainingsprogramma met specifieke oefeningen wordt gebruikt om mobiliteit, kracht en conditie te verbeteren.
 • Manuele therapie: Manuele therapie in Delfzijl wordt ingezet om gewrichten beter te laten functioneren en de lichaamshouding te verbeteren. Deze behandelmethode wordt vaak ingezet bij onder andere rug- en nekklachten.
 • Shockwave therapie: Met shockwave therapie worden schokgolven gebruikt om beschadigd weefsel te herstellen.
 • Kinderfysiotherapie: Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Als uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is Kinderfysiotherapie in Delfzijl de oplossing.

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor fysiotherapie in Delfzijl heeft u geen doktersverwijzing nodig. U kunt bij ons gewoon een afspraak maken. Wel houden we bij de eerste afspraak altijd een intake om te kijken wat uw klachten zijn en welke behandeling het beste bij u past.

Een vertrouwd adres voor fysiotherapie in Delzijl

Bij Refix fysiotherapie in Delfzijl kijken we verder dan enkel het aanpakken van uw symptomen. Wij zoeken naar de onderliggende oorzaak van uw klachten om het probleem bij de wortel aan te pakken. Daarnaast krijgt u altijd een persoonlijk behandelplan dat bij uw specifieke situatie en behoeften past. Onze therapeuten worden gestimuleerd om zicht te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethoden binnen het vakgebied. Hiermee streven wij ernaar om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die onze fysiotherapeuten voor u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen voor een intakegesprek. We heten u van harte welkom bij onze fysiotherapiepraktijk in Delfzijl

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapie voor u kan doen? Ook in Delfzijl helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor een intake. Dat kan zonder tussenkomst van uw huisarts; tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig als u gebruik wil maken van een fysiotherapeut. We zien u graag in onze praktijk!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN