Skip to main content
Refix Fysiotherapie

Fysiotherapie voor Appingedam, Delfzijl en omgeving. Geen wachttijden. Bij ons bent u in vertrouwde handen.

Fysiotherapie Delfzijl

Effectieve behandelingen met persoonlijke zorg en aandacht voor iedereen, daarvoor kunt u terecht bij Refix fysiotherapie in Delfzijl. De fysio’s in onze praktijk staan voor u klaar om u te helpen bij het verminderen van pijn en het herstellen van blessures. Wij werken niet alleen aan uw herstel, maar ook aan het voorkomen van toekomstige klachten.

Uw eigen fysiotherapeut in Delfzijl

Bij uw fysiotherapeut in Delfzijl kunt u rekenen op een betrouwbare partner voor al uw fysiotherapeutische zorg. Onze praktijk bestaat uit een team van ervaren therapeuten, die allemaal waarde hechten aan voortdurende scholing en innovatie. Op deze manier bieden onze fysio’s in Delfzijl altijd de beste zorg aan.

Wat kunt u verwachten van fysiotherapie in Delfzijl?

Bij pijn aan de spieren of gewrichten onderzoeken onze fysio’s wat de oorzaak hiervan kan zijn. Vervolgens wordt samen met u een behandelplan opgesteld, om zo te kunnen voldoen aan uw specifieke behoeften. Bij Fysiotherapie in Delfzijl zijn wij niet alleen gericht op het verhelpen van uw klachten, maar ook in de preventie ervan. Onze therapeuten zullen daarom niet alleen werken aan uw herstel, maar ook aan het voorkomen van toekomstige blessures en klachten.

Refix Fysiotherapie is de bewegingsspecialist voor Appingedam, Delfzijl en omgeving. Uw fysiotherapeut zal samen met u inschatten welke aanpak bij u het meest effectief zal zijn. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van behandeltechnieken, voor het beste resultaat. U kunt bij behandelmethoden denken aan:

 • Bewegingstherapie
 • Mobilisaties
 • Dry Needling
 • EPTE
 • Shockwave therapie
 • Tips & adviezen ter preventie

Het is belangrijk dat u zelf meewerkt aan het verminderen van de klachten. Door oefeningen te doen, en door goed aan te geven wat u voelt en uitleg te vragen wanneer iets niet duidelijk is kunnen wij u het beste van dienst zijn. Goede communicatie tussen u en uw fysiotherapeut draagt bij aan uw herstel.

Welke soorten fysiotherapie biedt onze fysio in Delfzijl?

Onze therapeuten zijn erin gespecialiseerd klachten aan het bewegingsapparaat te verhelpen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende behandelingen en therapieën.

Sportfysiotherapie Delfzijl 

In onze fysiotherapiepraktijk zijn wij toegewijd om uw sportprestaties te optimaliseren en u te begeleiden bij een veilig en goed herstel na een blessure. Het ervaren team van sportfysiotherapeuten begrijpt de unieke behoeften van sporters, of u nu een professionele sporter bent of een hobbysporter, met de uitgebreide kennis van onze fysio’s bent u bij Refix fysiotherapie Delfzijl aan het juiste adres.

Psychosomatische fysiotherapie Delfzijl 

Wij begrijpen dat het welzijn van lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Ons team van deskundige psychosomatische fysiotherapeuten is toegewijd aan het behandelen van de complexe relatie tussen fysieke klachten en de mentale gesteldheid. Of u nu te maken heeft met stress gerelateerde klachten, onverklaarbare pijn, of andere psychosomatische symptomen, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen in uw pad naar herstel

Bekkenbodemfysiotherapie Delfzijl

Klachten in het bekkenbodemgebied kunnen een aanzienlijke impact hebben op uw dagelijkse leven en welzijn. Ons team van gespecialiseerde bekkenbodemfysiotherapeuten staat klaar om u te helpen bij diverse bekkenbodemproblemen, zoals pijn, incontinentie, verzakkingen en seksuele dysfuncties.

Behandelmethoden

Naast verschillende soorten therapieën bieden wij ook verschillende behandelmethoden aan:

 • Bewegingstherapie
 • Mobilisaties
 • Dry Needling
 • EPTE
 • Shockwave therapie
 • Tips & adviezen ter preventie

U heeft van de huisarts geen verwijzing meer nodig om hiervoor in behandeling te gaan bij een van onze fysiotherapeuten in Delfzijl.

Wilt u meer weten over wat onze fysiotherapiepraktijk in Delfzijl voor u kan beteken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team van specialisten kijkt er naar uit u te verwelkomen in de praktijk!

Een vertrouwd adres voor al uw fysiotherapie

Kiest u voor fysiotherapie in Delfzijl van Refix, dan weet u zeker dat u altijd in vertrouwde handen bent. Bij onze praktijk zijn uitsluitend fysiotherapeuten aangesloten die de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen in ons land succesvol hebben afgerond. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan scholing en innovatie, zodat we u altijd de beste zorg kunnen blijven bieden.

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapie voor u kan doen? Ook in Delfzijl helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor een intake. Dat kan zonder tussenkomst van uw huisarts; tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig als u gebruik wil maken van een fysiotherapeut. We zien u graag in onze praktijk!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN