Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Meerstad

Als u dagelijks kampt met pijn of stijfheid in uw lichaam, is dat een blok aan uw been. Iedereen wil normaal en vrij kunnen bewegen, zonder belemmeringen of pijn! Fysiotherapie kan uw pijn verlichten en u weer de bewegingsvrijheid geven waar u zo naar verlangt. Refix Fysiotherapie staat bekend om zijn effectieve behandelmethoden en zijn menselijke aanpak. Ook als u fysiotherapie in Meerstad zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek de voordelen van onze fysiotherapie en maak direct een afspraak!

Wat een fysiotherapeut voor u kan doen

Een fysiotherapeut specialiseert zich in het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Waar dit bewegingsapparaat hapert en zorgt voor pijn, stijfheid of krachtvermindering, zijn zij er om u weer op de been te helpen. En u weer klachtenvrij door het leven te laten gaan! De behandeling richt zich er niet alleen op om uw huidige klachten te verminderen of te verhelpen, u leert ook hoe u in de toekomst deze klachten kunt voorkomen. Pijnvrij bewegen zonder belemmeringen. Dit is wat fysiotherapie in Meerstad u kan bieden!

Hoe we u kunnen helpen

De meeste mensen denken dat fysiotherapie in Meerstad voornamelijk bestaat uit massage. Terwijl er veel andere technieken zijn die bewezen effectief zijn bij bewegingsklachten! Uw fysiotherapeut zal samen met u inschatten welke aanpak bij u het meest effectief zal zijn. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van behandeltechnieken, voor het beste resultaat. U kunt bij behandelmethoden denken aan:

  • Bewegingstherapie
  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwave therapie
  • Tips & adviezen ter preventie

Het is belangrijk dat u zelf meewerkt aan het verminderen van de klachten. Door oefeningen te doen, en door goed aan te geven wat u voelt en uitleg te vragen wanneer iets niet duidelijk is kunnen wij u het beste van dienst zijn. Goede communicatie tussen u en uw fysiotherapeut draagt bij aan uw herstel.

Wat u kunt verwachten bij fysiotherapie in Meerstad

Afhankelijk van uw situatie gaat u naar een fysiotherapeut in een eigen praktijk of in een zorginstelling (ziekenhuis, revalidatiecentrum, verzorgingshuis of verpleeghuis). In sommige gevallen komt de fysiotherapeut bij u thuis in Meerstad. Een behandeling duurt een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut van Refix Fysiotherapie samen met u een behandelplan opstellen.

Sportfysiotherapie

Ook fanatieke sporters kunnen bij ons terecht voor fysiotherapie in Meerstad. Met gespecialiseerde sportfysiotherapie behandelen we klachten en blessures die voortkomen uit teamsport of individuele sport. Een gespecialiseerde sportfysiotherapeut gaat graag met u aan de slag om u weer pijnvrij te laten bewegen. Alles om ervoor te zorgen dat u weer snel op het veld of op de baan staat! Sportfysiotherapie houdt rekening met uw individuele wensen en de sterktes en beperkingen van uw lichaam. Zo is sportfysiotherapie voor iedereen weer anders!

Psychosomatische fysiotherapie

Lichamelijke klachten komen niet altijd voort uit blessures of verkeerd bewegen. Soms zijn stress en spanningen de boosdoener en zorgen deze ervoor dat de balans tussen spanning en ontspanning zoek is. En ook dat kan fysieke klachten geven! Met psychosomatische fysiotherapie in Meerstad streven we ernaar om deze balans te herstellen en uw belastbaarheid beter in beeld te krijgen. Met behulp van ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen brengt psychosomatische fysiotherapie uw lichaam weer tot rust. Psychosomatische therapie helpt u grip te krijgen op stress, waardoor u de regie terug krijgt over uw lichaam.

Maak direct een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken voor fysiotherapie in Meerstad? Dat kan tegenwoordig rechtstreeks bij onze praktijk, zonder tussenkomst van de huisarts. U heeft geen verwijzing nodig om bij ons langs te kunnen komen! Bel naar uw dichtstbijzijnde locatie voor het plannen van een afspraak, of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN