Skip to main content
Refix Fysiotherapie

Fysiotherapie in Bedum. Makkelijk een afspraak maken bij ons en binnen 24 uur kunt u terecht !

Fysiotherapie Bedum

Welkom bij fysiotherapie in Bedum! In onze fysiotherapiepraktijk zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg. Ons team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het bevorderen van uw algehele welzijn.

Hoe gaat fysiotherapie Bedum in zijn werk?

Het begint met het maken van een afspraak. Ons vriendelijke team staat altijd klaar voor het beantwoorden van eventuele vragen en om een afspraak met u in te plannen. Een behandeling duur ongeveer een half uur per keer. Bij de eerste afspraak zal er een intakegesprek plaatsvinden.

Onze fysiotherapeuten in Bedum hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Om deze reden wordt er goed geluisterd naar uw klachten, om uiteindelijk een zo goed mogelijk behandelplan op te stellen. Tijdens de behandeling evalueren onze deskundigen regelmatig hoe het met u gaat en of uw klachten verminderen. Zodra er voldoende herstel te zien is en uw doelen bereikt zijn, zal de fysiotherapeut de behandeling afronden.

Waarom fysiotherapie in Bedum?

Onze praktijk heeft een persoonlijke benadering en zorgt voor een betrouwbare sfeer. De ervaren fysiotherapeuten in onze praktijk in Bedum zijn bekend met de verschillende unieke behoeften die mensen nodig hebben. Wij bieden gerichte zorg voor diverse klachten, zoals sportblessures, bekkenbodemproblemen en psychosomatische therapie. Kies voor fysiotherapie in Bedum om uw gezondheid te verbeteren en actief leven te leiden met vertrouwen.

Verschillende behandelingen in Bedum

Samen met een van onze deskundige therapeuten zal er gekeken gaan worden naar welke aanpak het beste bij uw situatie past. De behandelmethoden die bij onze praktijk in Bedum aangeboden worden zijn:

  • Bewegingstherapie
  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwave therapie
  • Tips & adviezen ter preventie

Een afspraak bij de fysiotherapeut duurt meestal een half uur per keer. In de meeste gevallen komt u zelf naar de praktijk, maar de fysiotherapeut kan ook bij u in een zorginstelling (ziekenhuis, revalidatiecentrum, verzorgingshuis of verpleeghuis) of bij u thuis langskomen. Uw mobiliteit bepaalt wat de makkelijkste manier van werken is.

Begint u met fysiotherapie in Bedum, dan zal de fysiotherapeut eerst samen met u een beeld vormen van de klachten. Door u te onderzoeken, vragen te stellen over de aard van uw klachten en u te laten bewegen krijgt uw behandelaar inzicht in uw situatie. Vervolgens stelt u samen een behandelplan op, waar u de komende sessies aan gaat werken.

Sportfysiotherapie

Deze vorm van fysiotherapie richt zich op sport gerelateerde klachten en blessures. Onze ervaren sportfysiotherapeuten helpen u bij het herstellen van uw klachten en het optimaliseren van uw sportprestaties. Samen met u wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld om de kracht, flexibiliteit en mobiliteit te verbeteren, zodat u veilig kan terugkeren naar uw sportieve activiteiten.

Bekkenbodemfysiotherapie

Dit is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op klachten en problemen in het bekkenbodemgebied. Wij behandelen diverse aandoeningen, zoals incontinentie, verzakkingen, pijn en seksuele disfuncties. Door middel van gerichte oefeningen en manuele therapie versterken onze fysio’s het bekkenbodem. Op deze manier helpen wij patiënten hun bekkenbodemklachten te verminderen.

Psychosomatische fysiotherapie

Onze psychosomatische therapeuten in Bedum zijn gespecialiseerd in de interactie tussen lichaam en geest. Wij behandelen fysieke klachten die worden beïnvloed door psychologische en emotionele factoren. Door middel van gesprekstherapie, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken helpt onze psychosomatische therapeut uw stress gerelateerde klachten te verminderen.

Heeft u behoefte aan een afspraak? Kies voor fysiotherapie van Refix in Bedum. Wij zijn uw partner in beweging en herstel. Samen met u werken we naar een actiever en gezonder leven!

Neem contact met ons op

Wilt u ook weer vrij bewegen, zonder pijn of andere belemmeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor fysiotherapie in Bedum heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts; u kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Refix Fysiotherapie. Neem telefonisch contact met ons op of vul online het contactformulier in, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN