Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Beijum

Klachten bij het bewegen? Functioneert uw lichaam niet zoals u zou willen? Ontdek dan de voordelen van fysiotherapie. Ook in Beijum kunnen we u behandelen en begeleiden met de beste zorg en een aanpak op maat. Bij Refix krijgt u te maken met echte professionals op het gebied van het menselijk lichaam, die er samen met u voor zorgen dat u weer vrij kunt bewegen. Omdat we meerdere praktijken in Groningen hebben, is fysiotherapie in Beijum altijd dichtbij. Welke vorm van fysiotherapie u ook nodig heeft, wij helpen u graag.

Wat kan een fysiotherapeut voor u doen?

Een fysiotherapeut begeleidt patiënten bij het herstellen van blessures of andere klachten in het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan pijn, stijfheid of krachtvermindering. De klachten kunnen voortkomen uit een verkeerde houding, een blessure of ziekte. De behandeling bij een fysiotherapeut zal er altijd op gericht zijn om huidige klachten weg te nemen of te verminderen, maar ook om klachten in de toekomst te voorkomen. Fysiotherapie in Beijum richt zich dus niet alleen op de huidige situatie, ook op de dag van morgen!

Hoe we u kunnen helpen

De meeste mensen denken dat fysiotherapie in Beijum voornamelijk bestaat uit massage. Terwijl er veel andere technieken zijn die bewezen effectief zijn bij bewegingsklachten! Uw fysiotherapeut zal samen met u inschatten welke aanpak bij u het meest effectief zal zijn. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van behandeltechnieken, voor het beste resultaat. U kunt bij behandelmethoden denken aan:

  • Bewegingstherapie
  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwave therapie
  • Tips & adviezen ter preventie

Het is belangrijk dat u zelf meewerkt aan het verminderen van de klachten. Door oefeningen te doen, en door goed aan te geven wat u voelt en uitleg te vragen wanneer iets niet duidelijk is kunnen wij u het beste van dienst zijn. Goede communicatie tussen u en uw fysiotherapeut draagt bij aan uw herstel.

Altijd in vertrouwde handen

Refix Fysiotherapie zorgt voor een behandeling op maat als u fysiotherapie nodig heeft in Beijum. Iedere klacht is anders en ieder lichaam reageert ook weer anders. Daar houden we rekening mee! Wat zeker is, is dat u bij ons altijd in vertrouwde handen bent. We werken uitsluitend met uitstekend opgeleide fysiotherapeuten die met succes een opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen in ons land hebben afgerond, en ruime ervaring hebben in het vak.

Wat kunt u verwachten?

Een afspraak bij de fysiotherapeut duurt meestal een half uur per keer. In de meeste gevallen komt u zelf naar de praktijk, maar de fysiotherapeut kan ook bij u in een zorginstelling (ziekenhuis, revalidatiecentrum, verzorgingshuis of verpleeghuis) of bij u thuis langskomen. Uw mobiliteit bepaalt wat de makkelijkste manier van werken is.

Begint u met fysiotherapie in Beijum, dan zal de fysiotherapeut eerst samen met u een beeld vormen van de klachten. Door u te onderzoeken, vragen te stellen over de aard van uw klachten en u te laten bewegen krijgt uw behandelaar inzicht in uw situatie. Vervolgens stelt u samen een behandelplan op, waar u de komende sessies aan gaat werken.

Sportfysiotherapie

<p>Bent u actief sporter en loopt u tegen klachten of blessures aan? Ook dan kan onze fysiotherapie in Beijum u helpen om weer klachtenvrij te bewegen. Weer met plezier het veld op of de zaal in: onze sportfysiotherapie maakt het mogelijk! Een gespecialiseerde fysiotherapeut kijkt graag met u naar de aard van uw klachten en mogelijke oorzaken. Met sportfysiotherapie kunt u uw actieve levensstijl weer zonder pijn voortzetten! Welke sport u ook beoefent, sportfysiotherapie helpt u om uw sport blessurevrij en zonder klachten uit te kunnen oefenen.</p>

Psychosomatische fysiotherapie

Soms komen fysieke klachten voort uit stress of spanning in het dagelijks leven. Bij psychosomatische fysiotherapie kijken we naar het evenwicht tussen spanning en ontspanning, en de samenhang tussen lichamelijke klachten en psychische overbelasting. Ook psychosomatische fysiotherapie kunnen we bij u in Beijum verzorgen! Als u vermoedt dat psychische klachten een rol spelen in uw lichamelijke klachten, kan psychosomatische fysiotherapie een helpende hand bieden. Informeer ernaar bij onze specialisten!

Maak direct een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken voor fysiotherapie in Beijum? Dat kan tegenwoordig rechtstreeks bij onze praktijk, zonder tussenkomst van de huisarts. U heeft geen verwijzing nodig om bij ons langs te kunnen komen! Bel naar uw dichtstbijzijnde locatie voor het plannen van een afspraak, of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN