Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Ten Boer

Vrij kunnen bewegen, zonder beperkingen of pijn. Dat wil toch iedereen? Helaas is het niet voor iedereen een vanzelfsprekende zaak. Als u regelmatig pijn ervaart in spieren of gewrichten, kunt u baat hebben bij fysiotherapie. Refix biedt fysiotherapie in Ten Boer en op vele andere locaties in Groningen: u hoeft nooit ver te reizen voor een professionele fysiotherapeut, die samen met u aan de slag gaat om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van fysiotherapie op maat!

Wat een fysiotherapeut voor u kan doen

Een fysiotherapeut specialiseert zich in het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Waar dit bewegingsapparaat hapert en zorgt voor pijn, stijfheid of krachtvermindering, zijn zij er om u weer op de been te helpen. En u weer klachtenvrij door het leven te laten gaan! De behandeling richt zich er niet alleen op om uw huidige klachten te verminderen of te verhelpen, u leert ook hoe u in de toekomst deze klachten kunt voorkomen. Pijnvrij bewegen zonder belemmeringen. Dit is wat fysiotherapie in Ten Boer u kan bieden!

Onze behandelmethoden

Wie vaker bij een fysiotherapeut is geweest, zal weten dat fysiotherapie zich voornamelijk richt op het mobiliseren van spieren en gewrichten. Dat kan door middel van massage en bewegingsoefeningen, maar er zijn tegenwoordig ook tal van andere opties die klachten verhelpen en vrij bewegen stimuleren. Kiest u voor fysiotherapie in Ten Boer, dan kunnen we u van dienst zijn met een breed spectrum aan behandelmethoden. Daarbij kunt u denken aan:

 • Oefentherapie
 • Mobilisatie
 • Dry Needling
 • EPTE
 • Shockwave therapie

Vaak werken we met een combinatie van verschillende behandelmethoden. Voor het beste resultaat is het van groot belang dat u zelf ook energie steekt in het verminderen van uw klachten. Door uw oefeningen trouw te doen, goed te luisteren naar uw fysiotherapeut en verheldering te vragen als iets niet duidelijk is, bespoedigt u uw eigen herstel.

Wat u van een behandeling kunt verwachten

Een sessie met één van onze fysiotherapeuten duurt vaak 30 minuten en vindt veelal plaats in één van onze praktijkruimtes. Lukt het u niet om naar de praktijk te komen, dan kunnen we u ook thuis bezoeken of in een zorginstelling. Dat is geen enkel probleem. Fysiotherapie in Ten Boer bestaat vaak uit meerdere sessies, waarin we samen het behandelplan opstellen, opvolgen, waar nodig bijstellen en het gewenste resultaat altijd in focus houden. Daar kunt u op rekenen!

 1. Klachten in kaart brengen
 2. Behandelplan opstellen
 3. Behandeling met één van onze vele technieken, of een combinatie daarvan
 4. Evaluatie

Fysiotherapie in Ten Boer door professionals

Kiest u voor fysiotherapie van Refix, dan kiest u zonder meer voor een behandeling door ervaren specialisten. Onze medewerkers zijn niet alleen daadkrachtig, ze hebben ook oog voor de mens achter de klacht. We werken uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten: al onze medewerkers hebben met succes de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen van Nederland afgerond. Bij ons bent u dus altijd in vertrouwde handen.

 • Effectieve behandeling
 • Aandacht voor de mens achter de klacht
 • Uitsluitend gediplomeerde fysiotherapeuten
 • Vele jaren ervaring in het vak

Sportfysiotherapie

Ook fanatieke sporters kunnen bij ons terecht voor fysiotherapie in Ten Boer. Met gespecialiseerde sportfysiotherapie behandelen we klachten en blessures die voortkomen uit teamsport of individuele sport. Een gespecialiseerde sportfysiotherapeut gaat graag met u aan de slag om u weer pijnvrij te laten bewegen. Alles om ervoor te zorgen dat u weer snel op het veld of op de baan staat! Sportfysiotherapie houdt rekening met uw individuele wensen en de sterktes en beperkingen van uw lichaam. Zo is sportfysiotherapie voor iedereen weer anders!

Psychosomatische fysiotherapie

Lichamelijke klachten komen niet altijd voort uit blessures of verkeerd bewegen. Soms zijn stress en spanningen de boosdoener en zorgen deze ervoor dat de balans tussen spanning en ontspanning zoek is. En ook dat kan fysieke klachten geven! Met psychosomatische fysiotherapie in Ten Boer streven we ernaar om deze balans te herstellen en uw belastbaarheid beter in beeld te krijgen. Met behulp van ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen brengt psychosomatische fysiotherapie uw lichaam weer tot rust. Psychosomatische therapie helpt u grip te krijgen op stress, waardoor u de regie terug krijgt over uw lichaam.

Neem contact met ons op

Wilt u ook weer vrij bewegen, zonder pijn of andere belemmeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor fysiotherapie in Ten Boer heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts; u kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Refix Fysiotherapie. Neem telefonisch contact met ons op of vul online het contactformulier in, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN