Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Ten Boer

Doeltreffende behandelingen met persoonlijke zorg en aandacht voor eenieder, daarvoor kunt u terecht bij Refix fysiotherapie in Ten Boer. De therapeuten in onze praktijk staan paraat om u bij te staan in het reduceren van pijn en het herstel van blessures. Wij spannen ons niet enkel in voor uw herstel, maar tevens voor de preventie van toekomstige klachten.

Uw persoonlijke fysiotherapeut in Ten Boer

Bij uw fysiotherapeut in Ten Boer mag u rekenschap verwachten van een betrouwbare medestander voor al uw fysiotherapeutische behoeftes. Onze praktijk omvat een equipe van ervaren therapeuten, die allen belang hechten aan voortdurende scholing en innovatie. Hierdoor voorzien onze fysiotherapeuten in Ten Boer te allen tijde de meest voortreffelijke zorg.

Wat kunt u verwachten van fysiotherapie in Ten Boer?

Wanneer zich spier- of gewrichtspijn voordoet, onderzoeken onze fysiotherapeuten de oorsprong daarvan. Vervolgens wordt in samenspraak met u een behandelingsstrategie opgesteld, teneinde aan uw specifieke noden te voldoen. Bij Fysiotherapie in Ten Boer richten wij ons niet enkel op het oplossen van uw klachten, maar eveneens op de voorkoming ervan. Daarom zullen onze therapeuten zich niet enkel inzetten voor uw herstel, maar tevens voor het afwenden van toekomstige blessures en klachten.

Welke soorten fysiotherapie biedt onze fysio in Ten Boer?

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het verlichten van klachten aan het bewegingsapparaat. Hiertoe maken wij gebruik van diverse behandelingen en therapieën.

Sportfysiotherapie in Ten Boer

In onze fysiotherapiepraktijk zijn wij vastberaden om uw sportieve prestaties te optimaliseren en u te begeleiden bij een veilig en voorspoedig herstel na een blessure. Het kundige team van sportfysiotherapeuten begrijpt de unieke behoeften van sporters, hetzij u een professioneel atleet bent of een recreatieve sporter. Met de uitgebreide kennis van onze fysiotherapeuten bent u bij Refix fysiotherapie Ten Boer aan het correcte adres.

Psychosomatische fysiotherapie in Ten Boer

Wij begrijpen dat het welzijn van lichaam en geest nauw met elkaar verweven zijn. Ons team van deskundige psychosomatische fysiotherapeuten zet zich in voor de behandeling van de complexe relatie tussen fysieke klachten en de mentale gesteldheid. Of u nu kampt met stressgerelateerde klachten, onverklaarbare pijn, of andere psychosomatische verschijnselen, wij staan klaar om u te ondersteunen op uw weg naar herstel.

Bekkenbodemfysiotherapie in Ten Boer

Aandoeningen in het bekkenbodemgebied kunnen aanzienlijke invloed hebben op uw dagelijkse leven en welzijn. Ons team van gespecialiseerde bekkenbodemfysiotherapeuten staat paraat om u te assisteren bij diverse bekkenbodemproblemen, zoals pijn, incontinentie, verzakkingen en seksuele stoornissen.

Fysiotherapie in Ten Boer door professionals

Kiest u voor fysiotherapie van Refix, dan kiest u zonder meer voor een behandeling door ervaren specialisten. Onze medewerkers zijn niet alleen daadkrachtig, ze hebben ook oog voor de mens achter de klacht. We werken uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten: al onze medewerkers hebben met succes de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen van Nederland afgerond. Bij ons bent u dus altijd in vertrouwde handen.

  • Effectieve behandeling
  • Aandacht voor de mens achter de klacht
  • Uitsluitend gediplomeerde fysiotherapeuten
  • Vele jaren ervaring in het vak

Een verwijzing van de huisarts is niet langer vereist om behandeling te krijgen bij een van onze fysiotherapeuten in Ten Boer.

Wilt u meer te weten komen over wat onze fysiotherapiepraktijk in Ten Boer voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team van specialisten kijkt ernaar uit om u te verwelkomen in de praktijk!

Neem contact met ons op

Wilt u ook weer vrij bewegen, zonder pijn of andere belemmeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor fysiotherapie in Ten Boer heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts; u kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Refix Fysiotherapie. Neem telefonisch contact met ons op of vul online het contactformulier in, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN