Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Groningen

Vrij kunnen bewegen, zonder beperkingen of pijn. Dat wil toch iedereen? Helaas is het niet voor iedereen een vanzelfsprekende zaak. Als u regelmatig pijn ervaart in spieren of gewrichten, kunt u baat hebben bij fysiotherapie. Refix biedt fysiotherapie in Groningen en op vele andere locaties in de provincie: u hoeft nooit ver te reizen voor een professionele fysiotherapeut, die samen met u aan de slag gaat om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van fysiotherapie op maat!

Wat een fysiotherapeut voor u kan doen

Een fysiotherapeut begeleidt patiënten bij het herstellen van blessures of andere klachten in het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan pijn, stijfheid of krachtvermindering. De klachten kunnen voortkomen uit een verkeerde houding, een blessure of ziekte. De behandeling bij een fysiotherapeut zal er altijd op gericht zijn om huidige klachten weg te nemen of te verminderen, maar ook om klachten in de toekomst te voorkomen. Fysiotherapie in Groningen richt zich dus niet alleen op de huidige situatie, ook op de dag van morgen!

Een unieke aanpak voor iedere cliënt

Ieder lichaam is anders, en iedere klacht vereist dus ook weer een andere aanpak. Dat weten we als geen ander bij Refix Fysiotherapie! Als u bij ons langskomt voor fysiotherapie in Groningen, dan maken we dus graag samen met u een uniek en persoonlijk behandelplan voor uw situatie. Dat kan bestaan uit bewegingsoefeningen en de toepassingen van bepaalde massagetechnieken, maar in de moderne fysiotherapie is er veel meer mogelijk. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

 • Mobilisaties
 • Dry Needling
 • EPTE
 • Shockwave therapie

Het succes van uw behandeling valt of staat bij uw eigen inzet. Neemt u dus ook echt de tijd om de instructies van uw fysiotherapeut op te volgen. Door goede communicatie met uw behandelaar haalt u het meeste uit uw fysiotherapie.

Wat u van een behandeling kunt verwachten

Een sessie met één van onze fysiotherapeuten duurt vaak 30 minuten en vindt veelal plaats in één van onze praktijkruimtes. Lukt het u niet om naar de praktijk te komen, dan kunnen we u ook thuis bezoeken of in een zorginstelling. Dat is geen enkel probleem. Fysiotherapie in Groningen bestaat vaak uit meerdere sessies, waarin we samen het behandelplan opstellen, opvolgen, waar nodig bijstellen en het gewenste resultaat altijd in focus houden. Daar kunt u op rekenen!

 1. Klachten in kaart brengen
 2. Behandelplan opstellen
 3. Behandeling met één van onze vele technieken, of een combinatie daarvan
 4. Evaluatie

Fysiotherapie in Groningen door professionals

Kiest u voor fysiotherapie van Refix, dan kiest u zonder meer voor een behandeling door ervaren specialisten. Onze medewerkers zijn niet alleen daadkrachtig, ze hebben ook oog voor de mens achter de klacht. We werken uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten: al onze medewerkers hebben met succes de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen van Nederland afgerond. Bij ons bent u dus altijd in vertrouwde handen.

 • Effectieve behandeling
 • Aandacht voor de mens achter de klacht
 • Uitsluitend gediplomeerde fysiotherapeuten
 • Vele jaren ervaring in het vak

Sportfysiotherapie

Bent u actief sporter en loopt u tegen klachten of blessures aan? Ook dan kan onze fysiotherapie in Groningen u helpen om weer klachtenvrij te bewegen. Weer met plezier het veld op of de zaal in: onze sportfysiotherapie maakt het mogelijk! Een gespecialiseerde fysiotherapeut kijkt graag met u naar de aard van uw klachten en mogelijke oorzaken. Met sportfysiotherapie kunt u uw actieve levensstijl weer zonder pijn voortzetten! Welke sport u ook beoefent, sportfysiotherapie helpt u om uw sport blessurevrij en zonder klachten uit te kunnen oefenen.

Psychosomatische fysiotherapie

Soms komen fysieke klachten voort uit stress of spanning in het dagelijks leven. Bij psychosomatische fysiotherapie kijken we naar het evenwicht tussen spanning en ontspanning, en de samenhang tussen lichamelijke klachten en psychische overbelasting. Ook psychosomatische fysiotherapie kunnen we bij u in Groningen verzorgen! Als u vermoedt dat psychische klachten een rol spelen in uw lichamelijke klachten, kan psychosomatische fysiotherapie een helpende hand bieden. Informeer ernaar bij onze specialisten!

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapie voor u kan doen? Ook in Groningen helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor een intake. Dat kan zonder tussenkomst van uw huisarts; tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig als u gebruik wil maken van een fysiotherapeut. We zien u graag in onze praktijk!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN