Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Appingedam

In de regio Appingedam onderscheidt Refix Fysiotherapie zich door haar professionele zorg, persoonlijke toewijding en doeltreffende behandelingen. Onze therapeuten bieden hoogstaande fysiotherapie in Appingedam en diverse andere locaties binnen de provincie, waardoor u niet ver hoeft te reizen en te allen tijde toegang heeft tot onze diensten.

Het fysio team in Appingedam

Ons team bestaat uit deskundige fysiotherapeuten die gedreven zijn om mensen te helpen bij het herwinnen van hun mobiliteit, het verlichten van pijn en het verbeteren van hun algehele welbevinden. Of het nu gaat om sportgerelateerde blessures, chronische pijnen, orthopedische complicaties of andere aandoeningen, bij onze praktijk in Appingedam bent u in bekwame handen. Onze begeleiding zorgt ervoor dat u na behandeling weer pijnvrij door het leven kunt gaan.

Diverse Behandelbenaderingen bij Refix Fysiotherapie in Appingedam

Samen met een deskundige fysiotherapeut wordt nauwlettend gekeken naar de meest effectieve aanpak die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Enkele van de behandelmethoden die onze Appingedamse praktijk aanbiedt, omvatten:

  • Bewegingstherapie
  • Mobilisaties
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Shockwavetherapie
  • Adviezen en tips voor preventie

Onze fysio’s in Appingedam bieden ook andere behandelmethoden aan, zoals:

- Sportfysiotherapie, waarbij sporters geholpen worden bij het oplossen van klachten en blessures zodat ze hun sport weer pijnvrij kunnen beoefenen.

- Psychosomatische fysiotherapie, waarbij wordt gekeken naar het verband tussen lichaam en geest. Soms zijn stress en spanningen de boosdoener voor fysieke klachten. Onze psychosomatische fysiotherapeut kan u helpen om inzicht te krijgen in de wisselwerking hiertussen en leert u via de geest het lichaam te beïnvloeden.

- Bekkenbodemfysiotherapie, voor alle klachten rond het bekken. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in bekkenbodemproblemen en kunnen u door middel van het uitvoeren van verschillende oefeningen helpen de spieren van de bekkenbodem te trainen, waardoor u meer controle krijgt over deze spieren.

Voor al deze verschillende behandelingen heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts.

Hoe gaat fysiotherapie Appingedam in zijn werk?

Elke behandeling duurt gemiddeld een halfuur. Onze fysiotherapeuten in Appingedam leggen sterk de nadruk op een persoonlijke aanpak. Hierdoor wordt tijdens de eerste afspraak uitgebreid geluisterd naar uw verhaal, om uw klachten optimaal te kunnen begrijpen. Vervolgens stelt de fysiotherapeut een behandelplan op. Gedurende de behandeling wordt regelmatig geëvalueerd hoe het met u gaat en of uw klachten afnemen. Op deze wijze bieden wij u een doeltreffende en aangename samenwerking, die maximaal bijdraagt aan uw herstel.

Waarom Kiezen voor Fysiotherapie in Appingedam?

Wij streven ernaar niet enkel de symptomen aan te pakken, maar ook de onderliggende oorzaak van uw klachten grondig te onderzoeken. Hierdoor kunt u samen met onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen dat volledig aansluit bij uw individuele behoeften. Onze therapeuten blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en behandelmethoden binnen het vakgebied. Dit stelt ons in staat om de best mogelijke zorg aan onze patiënten te bieden.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die onze fysiotherapeuten voor u kunnen bieden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen voor een intakegesprek. We heten u van harte welkom bij onze fysiotherapiepraktijk in Appingedam!

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapie voor u kan doen? Ook in Appingedam helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor een intake. Dat kan zonder tussenkomst van uw huisarts; tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig als u gebruik wil maken van een fysiotherapeut. We zien u graag in onze praktijk!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN