Skip to main content
REFIX Fysiotherapie

We zijn een multidisciplinair medische centrum met veel gespecialiseerde disciplines. Refix hanteert 3 grote pijlers: herstel, word fit en presteer

Fysiotherapie Appingedam

In de regio Appingedam onderscheidt Refix Fysiotherapie zich door haar professionele zorg, persoonlijke toewijding en doeltreffende behandelingen. Onze therapeuten bieden hoogstaande fysiotherapie in Appingedam en diverse andere locaties binnen de provincie, waardoor u niet ver hoeft te reizen en te allen tijde toegang heeft tot onze diensten.

Het fysio team in Appingedam

Ons team bestaat uit deskundige fysiotherapeuten die gedreven zijn om mensen te helpen bij het herwinnen van hun mobiliteit, het verlichten van pijn en het verbeteren van hun algehele welbevinden. Of het nu gaat om sportgerelateerde blessures, chronische pijnen, orthopedische complicaties of andere aandoeningen, bij onze praktijk in Appingedam bent u in bekwame handen. Onze begeleiding zorgt ervoor dat u na behandeling weer pijnvrij door het leven kunt gaan. Onze praktijk bevindt zich tussen Appingedam en Delfzijl in aan de Sikkel 10. Hierdoor is onze locatie goed bereikbaar voor iedereen in Appingedam en omgeving.

Fysiotherapie in Appingedam, hoe werkt het?

Wanneer u voor het eerst bij ons langskomt voor fysiotherapie in Appingedam beginnen we altijd met een intake. Deze afspraak heeft u met een therapeut die uw klachten zal onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Omdat elke situatie uniek is zult u ook een op maat gemaakt behandelplan krijgen waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie, leeftijd en medische voorgeschiedenis. Het behandelplan kan een of meerdere behandelmethoden omvatten afhankelijk van wat het beste bij uw specifieke situatie past.

Wilt u direct een afspraak inplannen? Onze fysiotherapiepraktijk in Appingedam is in het weekend gesloten. Doordeweeks zijn we geopend op de volgende tijdstippen:

Maandag 08:00–21:30
Dinsdag 08:00–18:30
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–21:30
Vrijdag 08:00–17:00

De behandelmethoden bij fysiotherapie in Appingedam?

De behandelmethoden die we bij Refix fysiotherapie in Appingedam aanbieden zijn onder andere:

  • Dry needling: Hierbij worden acupunctuurnaalden gebruikt om spanning en pijn in spieren te verminderen.
  • EPTE: Deze methode gebruikt een klein apparaat dat door middel van elektrische stroomstootjes de genezing van weefsel bevordert.
  • Fysio fitness: Hiermee wordt door middel van een trainingsprogramma mobiliteit, kracht en conditie verbeterd.
  • Manuele therapie: Deze methode wordt ingezet om gewrichten beter te laten functioneren en de lichaamshouding te verbeteren.
  • Shockwave therapie: Met shockwave therapie worden schokgolven gebruikt om beschadigd weefsel te herstellen.
  • Kinderfysiotherapie: Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Als uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is Kinderfysiotherapie in Appingedam de oplossing.

Waarom Kiezen voor Fysiotherapie in Appingedam?

Bij Refix pakken we de problemen niet aan door symptomen te behandelen maar door de onderliggende oorzaak van de klachten weg te halen. Dit doen wij door een intakegesprek te houden en uw klachten goed te onderzoeken. Op basis van deze intake krijgt u een persoonlijk behandelplan dat aansluit bij uw specifieke situatie. Daarnaast stimuleren wij onze therapeuten om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om zichzelf te blijven verbeteren. Dit stelt ons in staat om de best mogelijke zorg aan onze patiënten te bieden.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die onze fysiotherapeuten voor u kunnen bieden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen voor een intakegesprek. We heten u van harte welkom bij onze fysiotherapiepraktijk in Appingedam!

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapie voor u kan doen? Ook in Appingedam helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor een intake. Dat kan zonder tussenkomst van uw huisarts; tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig als u gebruik wil maken van een fysiotherapeut. We zien u graag in onze praktijk!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN