Skip to main content
Refix Fysiotherapie

Fysiotherapie voor Assen en omgeving ! Binnen 24 uur een afspraak.

Fysiotherapie Assen

Als u dagelijks kampt met pijn of stijfheid in uw lichaam, is dat een blok aan uw been. Iedereen wil normaal en vrij kunnen bewegen, zonder belemmeringen of pijn! Fysiotherapie kan uw pijn verlichten en u weer de bewegingsvrijheid geven waar u zo naar verlangt. Refix Fysiotherapie staat bekend om zijn effectieve behandelmethoden en zijn menselijke aanpak. Ook als u fysiotherapie in Assen zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek de voordelen van onze fysiotherapie en maak direct een afspraak!

Wat een fysiotherapeut voor u kan doen

Een fysiotherapeut specialiseert zich in het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Waar dit bewegingsapparaat hapert en zorgt voor pijn, stijfheid of krachtvermindering, zijn zij er om u weer op de been te helpen. En u weer klachtenvrij door het leven te laten gaan! De behandeling richt zich er niet alleen op om uw huidige klachten te verminderen of te verhelpen, u leert ook hoe u in de toekomst deze klachten kunt voorkomen. Pijnvrij bewegen zonder belemmeringen. Dit is wat fysiotherapie in Assen u kan bieden!

Een unieke aanpak voor iedere cliënt

Ieder lichaam is anders, en iedere klacht vereist dus ook weer een andere aanpak. Dat weten we als geen ander bij Refix Fysiotherapie! Als u bij ons langskomt voor fysiotherapie in Assen, dan maken we dus graag samen met u een uniek en persoonlijk behandelplan voor uw situatie. Dat kan bestaan uit bewegingsoefeningen en de toepassingen van bepaalde massagetechnieken, maar in de moderne fysiotherapie is er veel meer mogelijk. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

 • Mobilisaties
 • Dry Needling
 • EPTE
 • Shockwave therapie

Het succes van uw behandeling valt of staat bij uw eigen inzet. Neemt u dus ook echt de tijd om de instructies van uw fysiotherapeut op te volgen. Door goede communicatie met uw behandelaar haalt u het meeste uit uw fysiotherapie.

Wat u van een behandeling kunt verwachten

Een sessie met één van onze fysiotherapeuten duurt vaak 30 minuten en vindt veelal plaats in één van onze praktijkruimtes. Lukt het u niet om naar de praktijk te komen, dan kunnen we u ook thuis bezoeken of in een zorginstelling. Dat is geen enkel probleem. Fysiotherapie in Assen bestaat vaak uit meerdere sessies, waarin we samen het behandelplan opstellen, opvolgen, waar nodig bijstellen en het gewenste resultaat altijd in focus houden. Daar kunt u op rekenen!

 1. Klachten in kaart brengen
 2. Behandelplan opstellen
 3. Behandeling met één van onze vele technieken, of een combinatie daarvan
 4. Evaluatie

Fysiotherapie in Assen door professionals

Kiest u voor fysiotherapie van Refix, dan kiest u zonder meer voor een behandeling door ervaren therapeuten. Onze fysiotherapeuten zijn niet alleen daadkrachtig, ze hebben ook oog voor de mens achter de klacht. We werken uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten: al onze medewerkers hebben met succes de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen van Nederland afgerond. Bij ons bent u dus altijd in vertrouwde handen.

 • Effectieve behandeling
 • Aandacht voor de mens achter de klacht
 • Uitsluitend gediplomeerde fysiotherapeuten
 • Vele jaren ervaring in het vak

Sportfysiotherapie

Leidt u een sportief leven, maar wordt u belemmerd door blessures of andere pijnklachten waardoor u uw favoriete sport op dit moment niet (goed) kunt beoefenen? Dan kan sportfysiotherapie u helpen. Bij sportfysiotherapie zorgen we ervoor dat u op een verantwoorde manier weer terug kunt keren op het veld of op de baan.

Door te analyseren hoe de blessure is ontstaan, kunnen we de klacht behandelen en daarnaast voorkomen dat hij opnieuw de kop opsteekt. In de meeste gevallen zorgt sportfysiotherapie er op termijn voor dat sportmannen en -vrouwen hun sport weer kunnen beoefenen op het oude niveau. Ook van deze specialisatie kunt u gebruik maken bij fysiotherapie in Assen!

Kom met ons in contact

Wilt u ook weer vrij bewegen, zonder pijn of andere belemmeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor fysiotherapie in Assen heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts; u kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Refix Fysiotherapie. Neem telefonisch contact met ons op of vul online het contactformulier in, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN