Skip to main content
Refix Fysiotherapie

Fysiotherapie voor Assen en omgeving ! Binnen 24 uur een afspraak.

Fysiotherapie Assen

Professionele zorg, persoonlijke aandacht en effectieve behandelingen, dat is waar Refix fysiotherapie Assen voor staat. Onze therapeuten bieden professionele fysiotherapie in Assen en andere locaties in de provincie, zodat u niet ver hoeft te reizen en altijd overal bij ons terecht kunt.

De beste fysiotherapeuten van Assen

Ons team bestaat uit deskundige fysiotherapeuten met een passie voor het helpen van mensen bij het herstellen van hun mobiliteit, het verminderen van pijn en het verbeteren van het algehele welzijn. Of u nu last heeft van sportblessures, chronische pijn, orthopedische problemen of andere klachten, bij onze praktijk in Assen bent u in goede handen. Nadat u behandeld bent door een van onze fysio’s, kunt u weer pijnvrij door het leven.

De behandelmethoden bij Refix fysiotherapie in Assen

Samen met een deskundige fysiotherapeut zal er gekeken gaan worden naar welke aanpak het meest effectief is en het beste bij uw situatie past. De behandelmethoden die bij onze praktijk in Assen aangeboden worden zijn:

 • Bewegingstherapie
 • Mobilisaties
 • Dry Needling
 • EPTE
 • Shockwave therapie
 • Tips & adviezen ter preventie

Bovendien presenteren onze fysiotherapeuten in Assen andere behandelmethoden, zoals sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en bekkenbodemfysiotherapie.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie in Assen. Hierbij wordt sporters hulp geboden bij het overwinnen van klachten en blessures, zodat ze hun sportieve activiteiten weer pijnvrij kunnen beoefenen.

Psychosomatische fysiotherapie

Een benadering waarbij de interactie tussen lichaam en geest wordt onderzocht. Soms zijn stress en spanning de bron van fysieke ongemakken. Onze psychosomatische fysiotherapeut kan u helpen inzicht te krijgen in deze wisselwerking en leert u de invloed van geest op lichaam te begrijpen.

Bekkenbodemfysiotherapie

Voor een scala aan klachten gerelateerd aan het bekken. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in bekkenbodemproblematiek en kunnen u door middel van diverse oefeningen helpen bij het versterken van de bekkenbodemspieren, wat resulteert in meer controle over dit gebied. Voor al deze behandelmethoden heeft u geen verwijzing van een huisarts nodig.

Ieder lichaam is anders, en iedere klacht vereist dus ook weer een andere aanpak. Dat weten we als geen ander bij Refix Fysiotherapie! Als u bij ons langskomt voor fysiotherapie in Assen, dan maken we dus graag samen met u een uniek en persoonlijk behandelplan voor uw situatie. Dat kan bestaan uit bewegingsoefeningen en de toepassingen van bepaalde massagetechnieken, maar in de moderne fysiotherapie is er veel meer mogelijk. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

 • Mobilisaties
 • Dry Needling
 • EPTE
 • Shockwave therapie

Het succes van uw behandeling valt of staat bij uw eigen inzet. Neemt u dus ook echt de tijd om de instructies van uw fysiotherapeut op te volgen. Door goede communicatie met uw behandelaar haalt u het meeste uit uw fysiotherapie.

De werkwijze van Refix fysiotherapie Assen

Een fysiotherapie behandeling in Assen duurt ongeveer een half uur per keer. Onze fysiotherapeuten in Assen hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Om deze reden wordt er tijdens de eerste afspraak goed geluisterd naar uw verhaal, om uw klachten zo goed mogelijk te kunnen begrijpen. Vervolgens wordt er door de fysiotherapeut een behandelplan opgesteld. Tijdens de behandeling evalueren we regelmatig hoe het met u gaat en of uw klachten verminderen. Op deze manier bieden wij u een efficiënte en fijne samenwerking voor een maximale bijdrage aan uw herstel.

Fysiotherapie in Assen door professionals

Kiest u voor fysiotherapie van Refix, dan kiest u zonder meer voor een behandeling door ervaren therapeuten. Onze fysiotherapeuten zijn niet alleen daadkrachtig, ze hebben ook oog voor de mens achter de klacht. We werken uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten: al onze medewerkers hebben met succes de vierjarige opleiding Fysiotherapie aan één van de hogescholen van Nederland afgerond. Bij ons bent u dus altijd in vertrouwde handen.

 • Effectieve behandeling
 • Aandacht voor de mens achter de klacht
 • Uitsluitend gediplomeerde fysiotherapeuten
 • Vele jaren ervaring in het vak

Waarom een fysio in Assen?

Wij vinden het belangrijk niet alleen de symptomen aan te pakken, maar ook de onderliggende oorzaak van uw klacht gronding onderzoeken. Op deze manier kunt u samen met onze fysiotherapeut een behandelplan opstellen, dat aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze therapeuten blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethoden binnen het vakgebied. Hiermee streven wij ernaar om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.


Bent u benieuwd naar wat onze fysiotherapeuten voor u kunnen doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen voor een intakegesprek. We zien u graag bij onze fysiotherapiepraktijk in Assen! 

Kom met ons in contact

Wilt u ook weer vrij bewegen, zonder pijn of andere belemmeringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor fysiotherapie in Assen heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van uw huisarts; u kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Refix Fysiotherapie. Neem telefonisch contact met ons op of vul online het contactformulier in, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

AFSPRAAK MAKEN